Konvertering

Konvertering

Vad gör NAX?

Bra konverteringsoptimering handlar om att sänka era kostnader så mycket det går för varje ny kund ni får in på digital väg. Kundresan består av flera delar och optimeringen är ett ständigt pågående arbete. NAX Nordic arbetar med hela kundcykeln. Allt ifrån analys av er sajt, front och backend utveckling för att göra er plattform effektivare, optimering av era kampanjer samt förbättringar av SEO. Alla dessa delar hänger ihop och påverkar varandra.  

Analys och optimering av din sajt

Genom att analysera all data ifrån er befintliga plattform ser vi vilka flöden som fungerar och var ni har problem som bör korrigeras. Hoppar folk av i kundkorgen p.g.a. integritetsfrågor, tar det för lång tid att ladda ned bilder vilket gör att besökarna tröttnar eller är mobilversionen helt enkelt för dålig. Allt detta syns i er data och efter en övergripande analys är vi redo att tillsammans med er bygga om koden både gällande backend och frontend.

Optimering kampanjer

Vi har 20 års erfarenhet av digital marknadsföring. Vilka banners fungerar, vilken data samlar vi in som kan användas för att rikta nya budskap, hur väl fungerar trafiken vi får in genom sociala medier och vilka budskap attraherar vilka målgrupper. Detta är bara några av de frågor vi besvarar. Vi analyserar och optimerar inte bara klick dvs trafik in till sajten utan vi går igenom hela flödet ned till konkreta köp och konverteringar.

Förbättrad SEO

SEO är den trafik som er sajt får av sökmotorer. Det handlar inte om kampanjer utan om att vara relevant mot Googles 50 miljoner sökningar om dagen. Vi förbättrar er sajt tekniskt, vi ger er relevanta förslag på vad ni bör skriva om samt hjälper er att bygga upp länksamarbeten med digitala auktoriteter ifrån er bransch.

Allt är ett kretslopp

Alla ovan punkter hänger ihop och det gäller att se det hela som ett gemensamt kretslopp. Vad händer när vi genomför en specifik åtgärd, hur påverkar det all nyckeldata och vad kan vi dra för lärdomar så att vi kan fortsätta att optimera och därmed sänka era konverteringskostnader ytterligare.